Recent Updates Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:02 pm on May 26, 2011 Permalink  

    Kepada peminat setia makcik, blog makcik boleh dilayari dengan mengubahsuai cara anak-anak semua melayari internet. Anak-anak semua boleh download bende spesyel ni yang baru makcik jumpa kat torproject.org. Install bende ni. Install jugak plugin untuk Firefox atau Google Chrome. Pas tu… TAH-DAH!! Hilangkan rindu sikit ye? Okey lah untuk waktu ini sebentar. Nanti makcik cari umah lain yang SKMM tak boleh sekat. Babi kau SKMM!!!

    Update: As salam aleikum anak-anak! Nampaknya ada lagi peminat-peminat makcik yang masih melayari blog makcik kat sini. Untuk makluman umum, blog makcik sentiasa di sekat oleh kaki penyumbat bontot SKMM dan konco-konco mereka di opis nun di Putrajaya kat sana. Jadi kalau nak update terkini tentang dakwah Islam dari MHSAW sila lawat: http://makcikhajjahsittalwuzara1001.wordpress.com Jangan lupa ada nombor ajaib Arab 1001 yang disukai oleh babi Muhammad dan pengikut-pengikutnya dulu.

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:02 pm on May 26, 2011 Permalink  

    Celaka makhluk babi penghuni SKMM!! Ada kentut nak sekat blog makcik ye??? Mentang-mentanglah makcik femes. Apa korang ni jeles ke?? Bukankah Najib kata isi di Internet tidak akan ditapis?? Apa main censor-censor ni?? Kepala hotak kau lah Najib binatang liar otak lucah UMNO!! Nak harap guna internet tengok filem lucah jer! Belajar tentang kebenaran agama Islam tak mahu. Tak boleh harap langsung!! Oi Najib, semoga Allah babi swt laknat kau ke dalam parit neraka jahanam sama dengan setan babi Muhammad sekali!!!

     
    • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:06 pm on May 26, 2011 Permalink

      Ini memang dasar Najib main bontot dengan SKMM tengok filem lucah setiap hari. Sebab itu laman lucah tidak disekat SKMM. Blog makcik yang kecik ni lah jugak jadi sasaran. Yang rindu tu pandai-pandai lah cari kat mana makcik berada seterusnya, okey? Kita berjumapa di sana!! <3

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:14 pm on June 4, 2011 Permalink  

    Kelmarin kita telah belajar tentang kemuliaan penghuni bidadari-bidadari alam lucah syurga Firdaus yang bersifat “at-tarfu” yakni, kejelitaan matanya, layanan istimewanya, dan perangai manjanya disimpan untuk jantan soleh syurga yang spesyel melalui kemalu-maluan kelopak matanya. Masyallah!! Betapa maha agungnya bidadari syurga di jannatul Firdaus yang cun-melecun tu!!

    Hari ini pula kita akan terus cari dalam Al-Quran lagi, bagaimanakah rupa betina-betina bidadari jannatul Firdaus itu lagi. Kali ini, memang gerenti ghairah berabis, sebab petikan kitab lucah Al-Quran dan huraian ulamak boleh menaikkan nafsu kita untuk beramal banyak-banyak di dunia sementara ini, supaya boleh berkongkek dengan (atau menjadi salah satu daripada) betina-betina syurga yang unggul ini!!

    Surah An-Naba Ayat 33
    وكواعب أترابا
    Dan terdapatnya ahli syurga anak-anak dara, gadis-gadis yang memiliki buah dada yang tegang dan sebaya sama rata umur mereka.

    Menurut Imam Tabari, bidadari syurga bersifat kawa’ib (كواعب). Ibnu Abbas, Imam Mujahid, dan para-para ulamak lain menerangkan bahawa sifat kawa’ib menjelaskan bahawa bidadari syurga mempunyai tetek-tetek yang matang, bulat, tegang, dan sama rata permukaannya. Betina-betina bidadari syurga amat istimewa kerana jenis gadis anak daranya tidak sama dengan jenis gadis anak dara di syurga. Semua betina bidadari syurga gadis anak dara berumur sama rata juga, yakni, mereka mempunyai satu umur sahaja untuk selama-lamanya sebagai penghuni jannah.

    Subhanallah!! Alhamdulillah!! Wa laaaaailaaaahaillallah huallahu akbar!!

    Sesungguhnya Allah swt reda hatinya dengan umat babi Muhammad yang kuat bertaqwa. Mari kita kuatkan iman, kumpulkan ibadat yang menimbun-nimbun, moga-moga amalan kita dirahmati dan dibalas dengan betina kawa’ib yang bertetek tegang, bulat-bulat, sama rata permukaannya, yang syiok dipegang-pegang dan main-main selama-lamanya di alam hangat akhirat penuh dengan keghairahan yang dasyat sekali, insyallah!!

    Syukur alhamdulillah, sesungguhnya mimpi basah babi Muhammad bertemu dengan jin-jin padang pasir yang menyamar sebagai malaikat tidak sia-sia!! Takbir, takbir, allahuakbar!!

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 12:30 am on June 4, 2011 Permalink  

    Keterangan dari Makcik Hajjah Sitt-AlWuzara 

    Babi kau SKMM! Ada berak makhluk najis babi HIPOKRIT macam korang ni nak sekat blog makcik sekali lagi ek?? Sudah berapa malam setan Najib Razak tu bayar untuk berpantant dengan korang ni ha?!

    Tak pe, tak pe. Makcik bersabar lagi. Makcik tidak akan berpindah ke laman yang baru kali ini. Buat sementara waktu makcik akan biarkan sahaja macam ni sebab pembaca dan peminat makcik tidak bengap macam korang!!

    Sesungguhnya kalau korang nak main sekat-sekat Internet sambil bersumbat-sumbat bontot dengan setan-setan jin UMNO tu, mainlah. Lagi korang sekat blog makcik, lagi meletup nama makcik, tahu tak?!

    (More …)

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.