Recent Updates Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:02 pm on May 26, 2011 Permalink  

    Kepada peminat setia makcik, blog makcik boleh dilayari dengan mengubahsuai cara anak-anak semua melayari internet. Anak-anak semua boleh download bende spesyel ni yang baru makcik jumpa kat torproject.org. Install bende ni. Install jugak plugin untuk Firefox atau Google Chrome. Pas tu… TAH-DAH!! Hilangkan rindu sikit ye? Okey lah untuk waktu ini sebentar. Nanti makcik cari umah lain yang SKMM tak boleh sekat. Babi kau SKMM!!!

    Update: As salam aleikum anak-anak! Nampaknya ada lagi peminat-peminat makcik yang masih melayari blog makcik kat sini. Untuk makluman umum, blog makcik sentiasa di sekat oleh kaki penyumbat bontot SKMM dan konco-konco mereka di opis nun di Putrajaya kat sana. Jadi kalau nak update terkini tentang dakwah Islam dari MHSAW sila lawat: http://makcikhajjahsittalwuzara1001.wordpress.com Jangan lupa ada nombor ajaib Arab 1001 yang disukai oleh babi Muhammad dan pengikut-pengikutnya dulu.

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:02 pm on May 26, 2011 Permalink  

    Celaka makhluk babi penghuni SKMM!! Ada kentut nak sekat blog makcik ye??? Mentang-mentanglah makcik femes. Apa korang ni jeles ke?? Bukankah Najib kata isi di Internet tidak akan ditapis?? Apa main censor-censor ni?? Kepala hotak kau lah Najib binatang liar otak lucah UMNO!! Nak harap guna internet tengok filem lucah jer! Belajar tentang kebenaran agama Islam tak mahu. Tak boleh harap langsung!! Oi Najib, semoga Allah babi swt laknat kau ke dalam parit neraka jahanam sama dengan setan babi Muhammad sekali!!!

     
    • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:06 pm on May 26, 2011 Permalink

      Ini memang dasar Najib main bontot dengan SKMM tengok filem lucah setiap hari. Sebab itu laman lucah tidak disekat SKMM. Blog makcik yang kecik ni lah jugak jadi sasaran. Yang rindu tu pandai-pandai lah cari kat mana makcik berada seterusnya, okey? Kita berjumapa di sana!!❤

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:24 pm on March 5, 2016 Permalink
    Tags: ,   

    Nabi saya babi. Tuhan saya babi. Agama saya babi. Ko hado? 

    Nabi saya babi. Tuhan saya babi. Agama saya babi. Ko hado?

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:23 pm on March 5, 2016 Permalink  

    Nabi saya babi. Tuhan saya babi. Agama saya babi. Ko hado? 

    from Instagram: http://ift.tt/1X2uAEI
     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.