Kepada peminat setia makcik, blog makcik boleh dilayari dengan mengubahsuai cara anak-anak semua melayari internet. Anak-anak semua boleh download bende spesyel ni yang baru makcik jumpa kat torproject.org. Install bende ni. Install jugak plugin untuk Firefox atau Google Chrome. Pas tu… TAH-DAH!! Hilangkan rindu sikit ye? Okey lah untuk waktu ini sebentar. Nanti makcik cari umah lain yang SKMM tak boleh sekat. Babi kau SKMM!!!

Update: As salam aleikum anak-anak! Nampaknya ada lagi peminat-peminat makcik yang masih melayari blog makcik kat sini. Untuk makluman umum, blog makcik sentiasa di sekat oleh kaki penyumbat bontot SKMM dan konco-konco mereka di opis nun di Putrajaya kat sana. Jadi kalau nak update terkini tentang dakwah Islam dari MHSAW sila lawat: http://makcikhajjahsittalwuzara1001.wordpress.com Jangan lupa ada nombor ajaib Arab 1001 yang disukai oleh babi Muhammad dan pengikut-pengikutnya dulu.