Keterangan dari Makcik Hajjah Sitt-AlWuzara

Babi kau SKMM! Ada berak makhluk najis babi HIPOKRIT macam korang ni nak sekat blog makcik sekali lagi ek?? Sudah berapa malam setan Najib Razak tu bayar untuk berpantant dengan korang ni ha?!

Tak pe, tak pe. Makcik bersabar lagi. Makcik tidak akan berpindah ke laman yang baru kali ini. Buat sementara waktu makcik akan biarkan sahaja macam ni sebab pembaca dan peminat makcik tidak bengap macam korang!!

Sesungguhnya kalau korang nak main sekat-sekat Internet sambil bersumbat-sumbat bontot dengan setan-setan jin UMNO tu, mainlah. Lagi korang sekat blog makcik, lagi meletup nama makcik, tahu tak?!

Makcik tak pernah pun mintak bende ni berlaku. Koranglah makhluk babi SKMM yang telah memberi makcik publisiti!! Salah siapa? Salahkan diri sendiri!! Dengarlah pada semua laporan polis dan anjing-anjing PERKASA yang menyalak tak tentu pasal tu!! Lagi korang sekat, lagi banyak blog makcik akan muncul! Lagi banyak blog makcik muncul, lagi parah korang nak mendiamkan makcik!!

Sekarang telah bermulanya sejenis revolusi yang dasyat bukan saja di seluruh negara, tapi jugak di seluruh nusantara. Nak mempersalahkan makcik, silakan. Memang korang babi pengecut!! Konek tu berguna untuk berpantat dengan UNMO jer. Penghasut yang terbesar di dunia ini sebenarnya ialah makhluk najis si Najib Razak tu!! Babi hipokrit cakap tak serupa bikin!!

Korang simpan dajal mana yang buat khabar-khabar angin yang sedap memfitnah makcik ni ha?! Sampai babi-babi pembangkang UMNO hari ini mati-matian percaya makcik ini orang dalaman buat kerja kotor lap bontot UMNO. Kepala hotak haram koranglah!!

Yang menuduh makcik seorang bapok, pondan, lelaki, makcik tak peduli pun. Buruk betul pemikiran korang ni. Mentang-mentanglah makcik ni hajjah kampung. Makcik orang tua bukan orang bodoh! Jangan anggap makcik tak pandai guna komputer, tak reti bahasa Arab, tak tahu pasal agama makcik sendiri! Kalian semua telah tersilap!

Lampiran A:

Ini kad pengenalan lama makcik. Adakah seorang lelaki ataupun pondan ataupun bapok dibenarkan memakai tudung dalam gambar kad pengenalan? Adakah makcik seorang lelaki dimana empat digit terakhir nombor kad pengenalan makcik bernombor genap? Orang lelaki bernama BINTI ke? Jangan buat bodoh!!

Lampiran B:

Yang menuduh makcik bukan orang Islam, bukan rakyat Malaysia, bukan orang Melayu, yang menuduh makcik murtad, Yahudi, Cina, India, Kristian, ateis, Indon… kepala keparat kamu lah! Ini kad pengenalan terbaru makcik. Makcik benar-benar ISLAM, benar-benar MELAYU, dan benar-benar rakyat Malaysia. Kalau dah bengang tu but bengang sendiri sebab makcik berani berkata benar tentang Islam dan berhujah dan berdebat pasal Islam. Kalau ada ulamak babi JAKIM nak berdebat dengan makcik sila buat pengumuman am, makcik boleh datang berdebat depan muka. Kalau tak nak, sila pergi sambung main pantat dengan JAKIM sekali!

Lampiran C:

Yang menuduh makcik tak pernah pergi Mekah, menipu dengan hujah makcik dalam Bahasa Arab, menuduh makcik bukan seorang HAJAH… taik suci nabi Muhammad lah!! Memang jubo emak yang melahirkan korang tak setanding dengan jubo emak babi Muhammad bohsia padang pasir Arab sang Aminah tu!! Ini antara salah satu cop visa Saudi Arabia dalam pasport makcik di mana makcik dulu pernah duduk kat sana dan beribadat kat sana jugak! Orang kafir mana boleh masuk Mekah!!

Kepada babi-babi yang menuduh makcik disuapkan duit oleh UMNO, orang Yahudi, pihak gereja Kristian, paderi-paderi Katolik, orang kafir luaran, Freemason, Illuminati… dalam krisis kegawatan ekonomi sedunia macam ni, entah siapalah yang nak sedap-sedap menaburkan duit sesuka hati suruh makcik berdakwah ek??

Makcik buat blog ini sebab makcik sudah tak tahan dengan setan-setan di Facebook yang kononnya maha bijaksana dalam berdebat pasal Islam dengan makcik. Bila dorang ketahui bahawa makcik seorang hajjah, umat Islam, orang Melayu, diorang sendiri bengang dan tak dapat terima hal ini. Lepas tu apa lagi, dorang panggil ramai-rami tuduh makcik memberi hujah yang menyesatkan umat Islam, report ramai-ramai kat Facebook supaya delete makcik. Tak reti balas hujah makcik, sikit-sikit nak maki, sikit-sikit nak tuduh makcik murtad, pas tu nak mendiamkan makcik. Babi lah!!

Sebab tu makcik berpindah ke WordPress buat blog sendiri. Boleh berblog sorang-sorang, orang yang minat pada hujah makcik je layan, tak de siapa nak kacau. Pas tu makcik pun bukak Twitter sendiri sebab orang kat Twitter tak macam babi Yahudi bodoh kat Facebook tu!! Sikit-sikit nak delete. Sikit-sikit nak report. Bodoh tol!!

Tak sangka makcik WordPress dan Twitter boleh buat makcik femes sampai kerajaan Malaysia pun terasa sendiri dengan hujah-hujah makcik. Siapa yang makan cili dia terasa lah ek?? Babi senget Najib Razak tu pun hendak-hendak tarik balik apa yang die kata bulan April lalu pasal isu kebebasan isi Internet yang tidak akan disekat. BABI LAH KAU NAJIB!! Memang tahi anjing HIPOKRIT engkau ni!!

Blog makcik tak ada kene mengena dengan pihak politik mana-mana. Semua parti politik makcik kritik dan maki hamun sebab korang memang layak dikritik dan dimaki hamun sekeras-kerasnya!! Lagi korang naik lemak, lagi teruk korang bantai duit cukai makcik bayar setiap tahun supaya korang boleh sedap berpantat-pantat buat setan dengan SKMM dan iblis-iblis kat JAKIM yang makan duit zakat makcik pas tu buat maksiat sekali!! JAKIM pun setan hipokrit kat negara ni tau tak!!

Nak masukkan makcik ke ISA, buat lah!! Makcik alu-alukan kedatangan PDRM, KDN, ISA kat pintu rumah makcik. Cepatlah datang!! Makcik tengah tunggu ni. Lepas tu nak buat apa?! Nak sebat? Rejam makcik? Bogelkan makcik kat Dataran Merdeka? Inikah perangai negara Malaysia yang merdeka? 1Malaysia konon!! 1Nazi anjing kurap adalah!!

Makcik hanya nak berdakwah kat sini. Jangan kacau, boleh tak?! Kalau tak nak dengar hujah makcik jangan layan. Tak payah sekat-sekat. Kawal diri sendiri. Jangan kawal hak orang lain.

Makcik tak mintak pun orang ramai layan hujah makcik. Makcik cuma nak tolong orang yang ingin tahu pasal Islam sebenar. Diorang nak belajar apa itu Islam dari makcik sebab syllabus jahil Kementerian Pendidikan yang sesat tu merogol ajaran Islam sebenar. Bebudak belajar nak pass peperiksaan je. Bukan nak jadi umat Islam sebenar. Lagi bebudak remaja telan ajaran Islam KPM dan JAKIM lagi setan jadi dorang tau!! Tengok budak pelacur Adinda Evans tu!! 14 tahun dah jadi bohsia!!

Makcik hanya berdakwah. Itu sahaja. Kenape? Bende ni tak boleh buat kat Malaysia? Makcik bukannya berdakwah agama lain pada umat Islam. Makcik mendakwah Islam pada umat Islam. Perlembagaan tak boleh lindung hak makcik ke? Islam macam mana pulak kene lulus? Islam yang dirogol oleh babi-babi JAKIM yang menjilat bontot UMNO?

Yang tidak berkenaan tu berambus je lah. Simpan nafsu untuk kiamat. Simpan panas baran tu untuk perang jihad dunia yang akan dilancarkan tak lama lagi dek Al-Qaida dan Taliban. Nanti sampailah jugak Imam Mahdi tu. Muncul lah khalifah Islam sedunia. Korang tu pun dah mampos nanti. Babi Muhammad tu dah lama mampos pun. Tak leh selawat dan kuatkan iman tu sikit ke?? Sial tol!!

Nak mendiamkan makcik konon. Pergilah korang sambung main pantat wahai JAKIM, UMNO, SKMM, PDRM, IRIMM, PERKASA, PUKIDA, dan lain-lain makhluk setan ni!!

Dengan penuh tulus ikhlas,
MHSAW

N/B: Kepada hacker-hacker yang nak tebok akaun makcik, yang menghantar makcik segala jenis email phishing, spam, virus, yang nak hapuskan makcik dari internet, insyallah kamu sendiri akan dihapuskan oleh babi setan Allah swt sebelum kamu berjaya dapat pecahkan pintu rumah makcik.