Berebut masuk Sweden, merungut rumah tak mewah

Cilakoqs punya pelarian bangsatz nate Isle. Dulu tunjuk gengster kat Hungary sebab berebut nak datang Sweden mencari kemewahan. Sekarang diberi rumah, merungut rumah tak mewah. Sial punyer nate Isle tak berterima kasih! Wahhhhhhh ako takmo jalan 20 min beli grocery. Waaahhhh ako takmo jalan 25 minut anta anoq pegi sekolah. Waaahhhhh aku tanok jalan 15 minit ke bas station. Wahhhhhhh tempah ni takde mesjid. Eh kimeks lah! Tempat yang diberi ini “dream home” rakyat sweden dapat dok surrounding dengan nature! Sial ah! Ko hengat Sweden ini concrete jungle macam Syria tu ker? Tak suke dok sini pergi balik kampung ko lah!! Mengada2 betul! Sial punyo pelarian nate Isle tak reti berterima kasih!! Datang negara orang, merungut tak dapat hidup mewah macam bandar2 di Syria. Fookiemaqs kau!!
http://ift.tt/1RbhAdv