Father of San Bernardino shooter: Son supported ISIS – CNN.com

Father of San Bernardino shooter: Son supported ISIS – CNN.com:

The new word for embracing the heart and core of Islam is now called “radicalization”. Thanks, Boombama, you da man! The problem with being a Muslim living amongst Muslims in a Muslim community is… depa depa suka jaga tepi kain orang.  Tak kira lah Pukistani ker, Bangla ker, Arab ker, Meleis ker… semua sama sajo. Aku Meleis Muslim dah masak dengan perangai orang aku sendiri. Bila anak mak Bedah tak pandai baca helkurap, kena buli dan kutuk sampai budak tu nangis. Bila anak mak Limah bungkus dan terer bab agama pun kena kutuk dan dibuli konon berlagak alim. Saper lah tak mo self-impose gamo iseleh cemni bila manusia meme dah dok bulih dipercayai. Meme patut depa depa dekatkan diri dgn auloh dan embrace the heart and core gamo iseleh nieh. Toksah berhipokritt kritt kritt lah. Semua ore tahu kalo dah embrace the heart and core gamo iseleh hanya terhasil 2 golongan yakni golongan “radical” yang lebih alim atau murteds lahanots!

http://ift.tt/21Ir1aY